Digitális lázmérő, távhőmérő

5 500 Ft

Cikkszám: TAVMERO1 Kategória: Címkék: ,

ŐSZINDÍTÓ AKCIÓ!

Tekintse meg akciós termékeinket! Siessen, ne maradjon le elképesztő Őszindító akcióinkról!

Az akcióból hátra van még:

Leírás

Garantáltan ez a legpontosabb és leggyorsabb módja annak, hogy az újszülött, a gyermek vagy a felnőtt testhőmérsékletét egy másodpercen belül ellenőrizzük.

Akár alvás közben is megtudjuk mérni gyermekünk vagy más szerettünk testhőjét. Ez csak az egyik a három kiváló funkció közül, amit ez a minőségi távhőmérő, lázmérő tud.

A második funkció egy általános szobahőmérséklet mérési képesség. Csak egy gombnyomás és pontosan meghatározza, hogy hány celsius fok van a szobában, a szabadban vagy bárhol.

A harmadik, pedig egy tárgyfelület mérő funkció, aminek számos hasznosítási formája létezik. Például a gyermek fürdővizétől kezdve, az ételeken át, bármely tárgy hőmérsékletét képes meghatározni. Nincs más dolgunk, mint ráirányítjuk arra a dologra, amit mérni szeretnénk, megnyomjuk a gombot és pillanatok alatt a digitális kijelző megmondja nekünk a pontos értéket.

A termék biztonságos és a higiénikus megoldás, mert az infravörös technológia nem érintkezik közvetlen a homlokkal vagy az adott tárggyal, így a termék megakadályozza a szennyeződést, vagy a betegség terjedését. Használata minden korosztálynak ajánlott, a csecsemőktől kezdve egészen a felnőtt korig.

Az LCD-s digitális képernyő háttérvilágításával sötétben is tökéletesen látható a hőmérséklet. A testhőmérséklet mérésnél három féle színnel jelzi nekünk a láz mértékét. Hőemelkedés esetén narancssárga, magas láz esetén piros háttér jelenik meg a kijelzőn.

Érdekelhetnek még…