Húgyúti fertőzést kimutató gyorsteszt

2 990 Ft

Cikkszám: HUGYUTI-TESZT-1 Kategória:

ŐSZINDÍTÓ AKCIÓ!

Tekintse meg akciós termékeinket! Siessen, ne maradjon le elképesztő Őszindító akcióinkról!

Az akcióból hátra van még:

Leírás

Könnyű használat, Megbízható eredmény, Svájci pontosság

Csíp, szúr, fáj? Vajon fertőzés lehet? A Prima Home Test egészségügyi húgyúti fertőzés tesztjével gyorsan, pár perc alatt kiderítheti mi okozza a tüneteket.
A gyorsteszt kimutatja a fehérvérsejtek (leukociták), fehérjék, nitritek és a vér jelenlétét a vizeletben, így diagnosztizálja, hogy fertőzéssel van-e dolga. A húgyúti fertőzés a húgyutakat érintő egyik leggyakoribb betegség, melybe beletartozik a húgycső, a húgyhólyag, a húgyút és a vese. A férfiak, a nők és a gyermekek esetében is előfordulhat, bár leggyakrabban a nőket érinti a húgyúti fertőzés, miután a rövid húgycső kedvez a baktériumok behatolásának. Ugyanakkor az idős férfiaknál is fokozottan előfordulhat, ha a prosztata megnagyobbodása gátolja a vizelet szabad áramlását. Az egészséges emberek vizelete steril, azaz nem tartalmaz mikroorganizmusokat.
A húgyúti fertőzés tünetei: égető érzés vizelés közben vagy gyakori vizelési inger. Előfordul továbbá, hogy a vizelet zavaros vagy erős szagot áraszt. A húgyutak sterilen tartásának egyik legjobb módja, ha a húgyhólyagot rendszeres időközönként kiürítjük. A fertőzés általában a húgycsőben kezdődik majd a felső húgyutakon át a veséig is elterjedhet.

Húgyúti fertőzés tesztünk szilárd műanyag csíkokat tartalmaz, amelyek több, különálló reagenspapírral vannak ellátva. A vizsgálat a következő vizeletelemek kvalitatív és fél-kvantitatív kimutatására szolgál: fehérvérsejtek azaz leukociták, vér, nitrit és protein, melyek a színblokkok színskálán való összehasonlításával olvashatóak ki.

MI A TEENDŐ HA A TESZTEREDMÉNYEM POZITÍV?
Ne feledje, hogy a pozitív eredmény nem jelenti azt, hogy mind a négy anyag kimutatható a vizeletben. Ha az eredmény csak egy vizsgált összetevőre is pozitív, valószínű, hogy annak valamilyen kóros oka van, még akkor is, ha az nem húgyúti fertőzés. Ez esetben azonnal forduljon orvosodhoz a pontosabb diagnózis érdekében. Érdemes az elvégzett tesztet magával vinnie, hogy orvosa könnyebben tájékozódhasson az elvégzett teszt típusáról.

MI A TEENDŐ HA A TESZT EREDMÉNYE NEGATÍV?
A vizsgálati eredmény csak akkor negatív, ha az összes négy anyag tesztmezője negatív. De ha még mindig jelen vannak a húgyúti fertőzés tünetei, vagy bármilyen más tünete van, mindenképpen forduljon szakemberhez, aki gondoskodik majd az alaposabb vizsgálatról.

MENNYIRE PONTOS A HÚGYÚTI FERTŐZÉS TESZT?
Az elvégzett tanulmányok szerint a vizsgálat 97,6% -os pontosságot mutatott a leukociták esetében, 96% a vér, 100% a nitritek esetében és 88% a fehérjék esetében.

MIT TARTALMAZ A CSOMAG?

  • 1 db használati útmutató
  • 3 db műanyag tartály a vizeletminták gyűjtéséhez
  • 1 összehasonlító színskála az eredmények értelmezéséhez
  • 3 lezárt alumínium tasak melyben 1-1 tesztcsík és 1-1 nedvességfelszívó tasak található