Barion Pixel

Bodorrózsa - A mediterrán vírusölő

Eredete:

Latin nevén Cistus incanus egy cserjés növény, mely a Földközi-tenger partvidékén és szigetein a meredek, karsztos hegyoldalakon megkapaszkodva fejlődik. A növény természetes élőhelyén májustól szeptemberig virágzik, hazánkban rövidebb ideig, májustól júniusig hozza általában rózsaszínes, lilás színű, 4,5–5 cm átmérőjű virágait. Dísznövényként széles körben ismert. A mediterrán területeken sok helyen nagymértékben elterjedt bodorrózsát a népgyógyászat évszázadok óta használják Olasz-, Spanyol-, Görög-, és Törökországban.

 

Pozitív hatásai és felhasználása:

Széles körben ismert gyulladásgátló, gyulladáscsökkentő, antibakteriális, antivirális, gombaölő hatásáról. Továbbá erős antioxidáns, nyákoldó, és immunerősítő hatása is a pozitív tulajdonságai köze sorolható. Fertőtlenítő hatású: vírus-, baktérium- és gombaölő hatása is erős. Emellett antioxidáns tulajdonságú, mellyel védi a sejteket az oxidatív stresszel szemben.

  Bodorrózsa - antivírus tabletta

Támogatja a normál vérkeringést és a szív egészségét, gyorsítja a sebgyógyulást, lassítja a bőr öregedését.

Nyákoldó hatásának köszönhetően köhögéscsillapító, gyulladáscsökkentő hatásánál fogva pedig torokgyulladás és reumás betegségek esetén is eredményesen bevethető.

Lassítja a sejtek és a bőr öregedését is. Kutatásokkal igazolt, hogy hatékony az influenza és a koronavírus megelőzésében. A kutatások arra is rámutatnak, hogy már kialakult fertőzés esetén kevésbé hatékony a vírus okozta tünetekkel szemben, ezért mindenképpen megelőző célzattal alkalmazzuk.

Kapcsolódó termékünk:

Sanct Bernhard Bodorrózsa C+cink rágótabletta

Nem szeretne lemaradni legújabb ajánlatainkról és akcióinkról?

Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre!