Gyermek vitaminok

Gyerekek számára készült multivitaminos gumicukorral gondoskodhat fejlődésben lévő gyermeke egészségéről és kiegyensúlyozottabbá teheti immunrendszere működését.

A kellemes ízű rágótabletta és gumicukor formában kapható étrendkiegészítőt felnőttek is fogyaszthatják, ebben az esetben a napi adag duplája a gyerekekéhez képest. Rendszeres fogyasztásáról biztosan nem fog megfeledkezni sem Ön, sem a gyermeke, mert a vitaminokat és ásványi anyagokat rejtő, multivitaminos vagy gyümölcsös ízű gumicukor ínycsiklandó kiegészítője a reggelinek. Ha azt látja, hogy mozgékony és eleven kisgyermeke  levert, fáradékonyabb a szokásosnál, esetleg könnyen megbetegszik vagy nincs étvágya, előfordulhat, hogy vitaminhiány okozza a rossz közérzetét. Érdemes megelőzni a problémát, és étrendkiegészítő segítségével időben hozzájárulni a jobb szellemi teljesítményhez, illetve a megfelelő alvást elősegíteni.

Tekintse meg termékkínálatunkat, és adja le rendelését legalább 20 000 Ft értékben, és mi 2-5 munkanap alatt ingyenesen kiszállítjuk csomagját! Kérdés esetén lépjen velünk a kapcsolatba emailen vagy telefonon keresztül, vagy űrlapunk kitöltésével, szívesen állunk rendelkezésére.

35 %
kedvezmény
35 %
kedvezmény
35 %
kedvezmény

Nem szeretne lemaradni legújabb ajánlatainkról és akcióinkról?

Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre!