Egyéb egészségügyi tesztek

Webáruházunk egészségügyi tesztjei között pajzsmirigy alulműködését vagy vashiányt kimutató tesztek mellett drogkontroll teszt és CRP-szint gyorsteszt is elérhető.

A pajzsmirigy alulműködésének testi és lelki tünetei is lehetnek, és másféle jeleket tapasztalhatnak férfiak és nők. A teszt a TSH hormon szintjét méri, ebből mutatható ki a pajzsmirigy rendellenes működése. Otthonában könnyen, gyorsan, orvosi közreműködés nélkül ellenőrizheti pajzsmirigyszintjét tesztünk segítségével.

A vashiány nagyon sok embert érint, és tünetei sok más problémára is utalhatnak, ezért felismerése sokszor időbe telik. Tesztünk segítségével önállóan, egyszerűen, egy csepp vérből ellenőrizheti, szenved-e vashiányban. Immunológiai gyorstesztünk a ferritin (vas megkötésére szolgáló fehérje) kimutatására szolgál, 98%-os pontosságú, és már 10 perc alatt megvan az eredménye.

Otthoni drogkontroll tesztünk tízfajta drog kimutatására alkalmas vizeletmintából. Bár a teszt csupán tájékoztató jellegű eredményt ad, érdemes más módszerrel is ellenőrzést végezni, és szakember segítségét is kikérni, de hasznos segítség lehet.

A CRP-szint gyorsteszt a szervezetben lévő C-reaktív protein kimutatására képes. Általában gyulladásos folyamatra utaló jelek vagy gombás, bakteriális fertőzések gyanúja esetén érdemes ellenőrzést végezni.

35 %
kedvezmény
5 250 Ft
3 412 Ft
3 412 Ft / db
35 %
kedvezmény
4 550 Ft
2 957 Ft
2 957 Ft / db
Jelenleg nincs készleten

Nem szeretne lemaradni legújabb ajánlatainkról és akcióinkról?

Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre!