Barion Pixel

Termék reklamáció és visszaküldés

Hogyan élhetek a 14 napos elállási jogommal?

A fogyasztónak minősülő vásárló a szerződéstől 14 naptári napon belül (beleértve a 14. naptári napot is) indokolás nélkül elállhat. Ennek módjáról a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet rendelkezik. A fogyasztó az elállási jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A fogyasztó ezen jogát a jogszabályoknak megfelelően a termék megrendelése és az áruátvétele közti időben is gyakorolhatja.

Az elállási jog gyakorlása esetén a termék visszajuttatásáról a vásárlónak saját költségén kell gondoskodnia! Az elállással érintett termék utánvétellel nem küldhető vissza, utánvételes átvételt nem áll módunkban teljesíteni. Elállás esetén követelhetjük a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését! Ezeken kívül a vásárlót az elállás kapcsán semmilyen más költség nem terheli.

Fogyasztót nem illeti meg az elállási jog lezárt csomagolású termék esetében, ha az átadást követően a fogyasztó a csomagolást felbontotta.

 
A visszaküldés menete

1. Töltse le és nyomtassa ki az elállási nyilatkozatot. ELÁLLÁSI NYILATKOZAT LETÖLTÉSE »

2. Csomagolja be a terméket minden tartozékával együtt.

3. Helyezze el a kitöltött nyilatkozatot a csomagon belül.

4. Küldje vissza a csomagot részünkre, az alábbi postacímre:

Meta Medical Kft. 
Gyulai út 65/1.
Békéscsaba
5600

Termékreklamáció esetén kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot az info@virusokellen.com e-mail címen, vagy a +36 70 685 5600-as telefonszámon.

Nem szeretne lemaradni legújabb ajánlatainkról és akcióinkról?

Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre!