Egészség Blog

 • A zsírok fontossága

  A zsírok fontossága

     A zsírokról általában azt halljuk, hogy egészségtelen, elhízunk tőle és rossz hatással van a szervezetünkre. Arról viszont a legritkább esetben esik szó, hogy mennyire szükségesek is testünk számára a jótékony zsírok. Mai cikkünkben ezt a témát boncolgatjuk.

 • Rándulások és ficamok

  Rándulások és ficamok

     Egy lapon említjük, mégis két különböző külső stressz hatására történő elváltozásról van szó.

 • Nyugalom a természet erejével

  Nyugalom a természet erejével

     A tél kellős közepén, mikor immunrendszerünk a legnagyobb igénybevételnek van kitéve, fontos, hogy védjük és nyugtassuk szervezetünket. Mai cikkünkben olyan gyógynövényeket sorolunk fel, melyek nyugtató hatást fejtenek ki testünkre.

 • Boldogság érzése és fizikai hatásai

  Boldogság érzése és fizikai hatásai

     A boldogság egy olyan felhőtlen érzés, mely mindannyiunk életében fontos szerepet játszik. A boldogság orvosi szemmel nem más, mint hormonok aktivitásának és biokémiai folyamatok együttes hatása.

 • Szem fényérzékenysége

  Szem fényérzékenysége

     Erőteljes fényhatásra természetes reakció a hunyorgás és az, hogy könnyezni kezd a szemünk. De más is állhat a szem fényérzékenysége mögött?

 • Hajhullás - mit tehetünk ellene?

  Hajhullás - mit tehetünk ellene?

     A hajhullás egy bosszantó és aggasztó tünet, mellyel napjainkban rengeteg ember küzd. Cikkünkben ma okait és kezelését is górcső alá vesszük.

 • Sudocrem - babákért és anyukákért

  Sudocrem - babákért és anyukákért

     A kisbabák popsijának ápolása különösen fontos. Bőrük sokkal érzékenyebb, így fontos megválogatni, hogy milyen krémet alkalmazunk. A sudocrem te anyukák milliói esküdnek, lássuk miért.

 • Menstruációs fájdalom - a szükséges rossz?

  Menstruációs fájdalom - a szükséges rossz?

     A menstruáció az az állapot, mely majdnem minden nő életét rendszeresen megkeseríti az ezt kísérő fájdalom és kellemetlen közérzet.

 • Az egészséges hüvelyi ph

  Az egészséges hüvelyi ph

     A savas hüvelyi ph érték természetes, sőt ez az egészséges. Számtalan dolog kibillentheti egyensúlyából ezt a jótékony mikroorganizmusokban gazdag közeget.

 • Gyógyító testmozgás

  Gyógyító testmozgás

     Rohanó világunk számos olyan élethelyzetet és munkahelyet szül, melyek a testmozgás minimalizálására kényszerítik testünket. Cikkünkben felsorolunk pár olyan tényezőt, melyek igencsak ösztönöznek majd a rendszeres testmozgásra.

Nem szeretne lemaradni legújabb ajánlatainkról és akcióinkról?

Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre!