Gyermek

Gyermekek számára készült vitaminos rágótabletták, gumicukor formájú vitaminok és gyógyhatású teák elérhetők, amelyek segítségével gondoskodhat gyermeke egészségéről és kiegyensúlyozottabbá teheti immunrendszere működését.

A vitaminokat és ásványi anyagokat rejtő, multivitaminos vagy gyümölcsös ízű gumicukor vagy rágótabletta ínycsiklandó kiegészítője a reggelinek, amit nem csak a gyerekek, de felnőttek is fogyaszthatnak. Ha azt látja, hogy gyermeke levert, fáradékonyabb a szokásosnál, esetleg könnyen megbetegszik vagy nincs étvágya, előfordulhat, hogy vitaminhiány okozza a rossz közérzetét. Ilyenkor érdemes időben megelőzni a problémát, és étrendkiegészítő segítségével időben hozzájárulni a jobb szellemi teljesítményhez, illetve a megfelelő fejlődéshez. Kínálatunkban elérhető filteres teakeverék segíti a puffadás megszűnését, megkönnyíti az emésztést a csecsemők számára, mert a kicsit szervezete ilyenkor még nem tanulta meg, hogy hogyan szabaduljon meg a görcsöket okozó felesleges gázoktól.

Tekintse meg termékkínálatunkat, és adja le rendelését legalább 20 000 Ft értékben, és mi 2-5 munkanap alatt ingyenesen kiszállítjuk csomagját!

Nem szeretne lemaradni legújabb ajánlatainkról és akcióinkról?

Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre!