Vírustesztek

Vírustesztek között Covid19 fertőzés kimutatására alkalmas koronavírus szerológiai teszt mellett antitest szintmérő is elérhető. Az antigén tesztek elvégzése nem igényel egészségügyi szakértelmet. A mintavétel és az eredmény kiértékelése is egyszerű, bárki által elvégezhető. Gyorsabb és olcsóbb is, mint a PCR teszt, a legtöbb koronavírus gyorsteszt esetében 15 percen belül már van eredmény. Megbízhatóságuk, pontosságuk is kiváló, általában 95% feletti érzékenység jellemzi ezeket a termékeket.


Az antitest szűrés vagy antitest vizsgálat arra ad választ, hogy átestünk-e a közelmúltban a koronavírus okozta fertőzésen. Kimutatja a fertőzés eredményeképp a szervezetben termelődött ellenanyag jelenlétét, ezért ellenanyag tesztnek is szokták nevezni az antitest szintmérést. A koronavírus ellen termelt antitestek sokkal tovább jelen vannak a szervezetben, mint ahogy maga a vírus, ezért ezek kimutatása akár hónapokkal később is lehetséges.


Webáruházunk vírustesztjei között Candida vagy Szifilisz gyorsteszt is található, továbbá Rota-vírus vagy Lyme-kór okozta betegségek kimutatásához szükséges tesztek is elérhetők.

Nem szeretne lemaradni legújabb ajánlatainkról és akcióinkról?

Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre!