Otthoni gyorstesztek

Vírustesztek és allergiatesztek mellett terhességi és ovulációs tesztek is elérhetők webáruházunkban, továbbá lisztérzékenységi teszt is vásárolható kínálatunkból. Vírustesztjeink között a koronavírus fertőzés ellenőrzésére szolgáló és az antitest szintmérő termékek a legnépszerűbbek. Különösen keresett az omikron gyorsteszt, hiszen nem minden korábbi teszt képes kimutatni a Covid19 új, gyorsan terjedő variánsát. A koronavírus szerológiai teszt mellet népszerű az otthon, gyorsan elvégezhető vizeletsugaras terhességi teszt is. Emellett ovulációs, a peteérés idejét meghatározó teszt is elérhető webáruházunkban.
Allergiások számára a totál IgE gyorsteszt vagy a glutén allergia teszt lehet hasznos, melyek szintén otthoni, önellenőrzésre alkalmas tesztek. Ujjbegyből vett vérből kimutatható az eredményük, már 10 perc elteltével.
Ha fáradékonynak, levertnek, kedvetlennek érzi magát huzamosabb ideig, érdemes vashiány vagy pajzsmirigy alulműködés gyorstesztet végeznie. Ezek is vásárolhatók webáruházunkból, ahogy például drogokat a vizeletből kimutató teszt, vagy akár a Lyme-kór és Rota-vírus kimutatására alkalmas termékek.

Nem szeretne lemaradni legújabb ajánlatainkról és akcióinkról?

Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre!