Barion Pixel

Kurkuma - sokrétű fűszernövény

Milyen területeken fejti ki jótékony hatását?

   Laboratóriumi körülmények között végzett kísérletek bizonyították a kurkuma erőteljes antioxidáns hatását, miszerint hatékonyan köti meg szervezetükben a szabad gyököket. Felhasználásával hatékonyan kezelték a következő betegségeket és egészségügyi problémákat:

  • Alzheimer kór
  • Cukorbetegség
  • Emésztőrendszeri daganatok
  • Különféle gyulladások

Kurkuma kivonat

Alzheimer-kór:

   A kurkumin hatékonyan fékezheti meg a betegséget kezdeti fázisaiban. Gátolni képes az ágyban a béta-amiloid fehérjék kóros szintű lerakódását illetve Sz ezek által gerjesztett gyulladásos reakciókat.

Cukorbetegség:

   A 2-es típusú cukorbetegség kialakulásában a gyulladásoknak és az oxidatív stresszfolyamatoknak nagy szerepe van. A kurkumin hatékonyan csökkenti az inzulinrezisztenciát és javítja a glukóz toleranciát valamint az inzulintermelő sejteket, melyek a hasnyálmirigyben találhatók.

Emésztőrendszeri daganatok:

   A kurkuma szájon át történő szedése hatékonyan csökkentette a teljes emésztőrendszerben a daganatok kialakulásának esélyét.

Különféle gyulladások:

   Laboratóriumi körülmények között az antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatása már bizonyított. Eredményesen csökkentette a műtétek utáni gyulladásos tüneteket.

Nem szeretne lemaradni legújabb ajánlatainkról és akcióinkról?

Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre!