Barion Pixel

Új-zélandi zöldkagyló - mire jó?

   Az új-zélandi zöldkagyló felé az 1970-es években kezdtek el újra nagyfokú érdeklődést mutatni. Ekkoriban indultak jelentős kutatások gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatásának igazolására.

Kivonata: milyen anyagok találhatók benne?

   Legjelentősebb összetevői a telítetlen omega-3 zsírsavak, vagyis az EPA és a DHA. Ezek mellett fitoszterolokat, diterpéneket, szfingolipideket, diacigliceridet, szaponinokat és szeszkviterpéneket is tartalmaz. További fontos összetevői a glükozaminoglikánok, melyek testünk porcainak jelentős építőkövei.

   Mindezeken kívül számos más bioaktív anyagot is tartalmaz, melyeknek erőteljes gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatása van.

Zöldkagyló kapszula gyulladáscsökkentésre

Kulcsszó: gyulladáscsökkentés!

   Testünket érintő ízületi megbetegedések jelentős részében nem csupán fájdalmat tapasztalhatunk. Ezeknek hátterében javarészt gyulladás áll. A gyulladásos folyamatok az immunrendszerünk védekező mechanizmusának részei, melyek során külső vagy belső ártalom hatására különféle enzimek lépnek működésbe. A folyamat során olyan molekulák keletkeznek, melyek stimulálják az idegeket, így érezhetünk fájdalmat.

   Az új-zélandi zöldkagyló számos pozitív hatása annak alkalmazásának kezdetétől számítva már 2-4 héten belül észlelhető gyulladásos porckopás esetén.

Tudományos vizsgálatok:

   A vizsgálatok során a páciensek jelentős javulásáról tanúskodik. Enyhülnek olyan tünetek, az éjszakai fájdalom, a reggelenkénti ízületi merevség és a fájdalom súlyossága is mérséklődik.

Termékpalettánkból ajánljuk:

  • Dr. Herz Zöldkagyló koncentrátum kapszula (60 db)

Nem szeretne lemaradni legújabb ajánlatainkról és akcióinkról?

Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre!