35 %
kedvezmény
Naturland Szúnyog és kullancsriasztó spray

Naturland Szúnyog és kullancsriasztó spray

Raktáron
Ár: {[ product.list_price | money ]}
Akciós ár: {[ product.discount_price | money ]}
Akciós egységár: {[ product.discount_price / 100 | money ]} / ml
  • Cikkszám: 6113
  • Kiszerelés: 100 ml
Leírás:

Vérszívó rovarok (szúnyogok, kullancsok) távoltartására alkalmas, III. forgalmazási kategóriájú, szabadforgalmú rovarriasztó szer.

Használat:

A bőrfelületre juttatott készítmény, a felvitel vastagságától függően a vérszívó rovarokat 4-6 órán keresztül távol tartja. Tartsuk a flakont függőlegesen és 15-20 cm távolságból permetezzük a készítményt a védendő bőrfelületre, majd dörzsöljük szét. Az arcbőrt, a szem- és száj környékének kivételével a kézre szórt permettel kell bekenni. Kisgyermekeknél inkább a ruházatra fújjuk!

Elsősegélynyújtás: Szembejutáskor mossuk ki a szemet bő vízzel 5-10 percen keresztül. Véletlen lenyelés esetén öblítsük ki a szájüreget vízzel, majd igyunk 1-2 pohár vizet. NE HÁNYTASSUNK! Az egészséget nem veszélyeztető munkavégzés feltételei/óvintézkedések: Használat közben el kell kerülni a termék szembe jutását, véletlen lenyelését, permet belégzését. Szennyezésmentesítés: Kis mennyiségű kiömlött anyagot töröljünk fel vagy vízzel öblítsük le. Hulladékkezelés: Kisebb mennyiségű fel nem használt termék és kiürült csomagolóanyaga háztartási hulladékként kezelhető. Környezetvédelmi óvintézkedések: Kerülni kell a termék közcsatornába és élővízbe történő bekerülését.

Összetevők:

20% etil-butil-acetil-amino-propionát. 

Nem szeretne lemaradni legújabb ajánlatainkról és akcióinkról?

Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre!